Ons Team

Ons Team

Het team van Stassar staat altijd voor u klaar met persoonlijk en eerlijk advies. Het uitzoeken van een bril of de juiste lenzen kost vanzelfsprekend tijd. Tijd die we graag voor u nemen. Met Monique, Annelies, Michael en Chris hebben we enthousiaste mensen met passie voor hun vak en uw wensen in huis. Loop eens binnen en maak kennis met ons team én onze collectie. 
Monique Houtermans

Monique Houtermans Eigenaresse, opticien, contactlensspecialist

Monique is al 16 jaar lang hét gezicht van Stassar Optiek en is daarnaast ook een echte vakvrouw. Ze gaat altijd met haar tijd mee en kan u daarom adviseren volgens de laatste trends. 

Michael Uitbeijerse

Michael Uitbeijerse Gediplomeerd Opticien

Michael is opticien en is een vaste kracht binnen ons team. Bij hem kunt u terecht voor een deskundig advies, een goede oogmeting en diverse reparaties aan uw bril.

Annelies Leijten

Annelies Leijten verkoopmedewerkster

Annelies heeft haar sporen in het vak al ruimschoots verdiend. Ze heeft 15 jaar ervaring in de optiekwereld en is alweer ruim 5 jaar een vaste waarde bij Stassar Optiek. 

Chris Muskens

Chris Muskens Optometrist

Chris is HBO-Optometrist. Zijn expertise is een toevoeging van ons aanbod waarmee Stassar Optiek zich van oogmeting naar volledige oogzorg ontwikkelt.